Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu ve Ak Parti Ereğli ilçe Başkanı Saffet Bozkurt, Zonguldak basın camiasına başsağlığı dilediler.

Önceki gün hayatını kaybeden Anadolu Ajansı Zonguldak Büro sorumlusu Ferdi Akıllı’nın vefatından dolayı Akıllı’ya rahmet ailesi, yakınları ve meslektaşlarına başsağlığı dilendiği ziyarette ZGC Başkanı Derya Akbıyık, şunları söyledi, “Değerli bir meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah, Ferdi kardeşimizin mekanını cennet eylesin. Bu kapsamda bizleri ziyaret ederek başsağlığı dileyen Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu ve Ak Parti Ereğli ilçe Başkanı Saffet Bozkurt’a teşekkür ediyoruz.”

Zonguldak Baro Başkanı Özel Eroğlu, “Zonguldak basın camiasının kıymetli bir mensubunun vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulunmak istedim. Bütün basın camiasının ve ailesinin başı sağolsun” dedi.

Ak Parti Ereğli ilçe Başkanı Saffet Bozkurt ise şunları söyledi, “Anadolu Ajansı Zonguldak muhabiri Ferdi Akıllı kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Basın camiası ve ailesinin başı sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanımızla istişare içerisinde olacağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi