Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Basın TOKİ sitesinde ikamet eden gazeteciler 12 Mayıs Salı günü (bugün)  iftardan sonra aileleriyle birlikte kan bağışında bulunacaklar.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında iftardan sonra saat 21.00’den  itibaren Kızılay Kan Merkezi otobüsünde kan bağış kampanyası başlayacak.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık yaptığı açıklamada,  "Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak üyelerimiz ile beraber Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti basın sitemizde Zonguldak Kızılay Kan Merkezi  işbirliği ile kan bağış kampanyası başlatıyoruz. Kan bağışı gerçekten çok önemli. Bizde  Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak kan bağışına destek verelim istedik. Hem ülkemiz Corona virüs salgını ile mücadele ederken hem de mübarek Ramazan ayının girmesi tabii ki Kızılay'ında kan stoklarında düşmesine ve azalmasına neden oldu.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak birçok sorumluluk projesine imza atarken böyle bir projenin de olması için önce Kızılay yetkilileri yönetim kurulundaki arkadaşlarımız görüştü ve Kızılay yetkilileri bize randevu verdi. 12 Mayıs salı günü saat 21.00'de Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'mizin projesi olan 10 dönümlük kendimize ait basın sitemizde Kızılay'ın otobüsü gelecek orada bütün her şey hazırlanacak. İnşallah güzel bir şey olur diye düşünüyoruz. İftardan sonra saat 21.00'de kan bağış kampanyamız başlatıyoruz ve gece saat 24.00’e  kadar devam edecek. Eğer çok aşırı talep olursa bir gün sonraya da bunu devam ettirmeyi düşünüyoruz. Tabii ki bunu da Kızılay yetkilileri ile görüşeceğiz bu kampanyanın olması basın sitesi sakinleri ve tüm gazetecileri bu kan bağış kampanyasına davet ediyoruz.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti olarak böyle bir toplumsal oraya öncülük ederken bu kan bağış kampanyasında tüm Zonguldak'taki sivil toplum kuruluşlarına diğer kamu kurum ve kuruluşları Özel sektör kuruluşlarına halkımıza da örnek olmasını diliyoruz. Ben İnşallah bağış kampanya mısın hayırlara vesile olmasını diliyorum teşekkür ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi