Türk Kızılay Zonguldak Şubesi, Türk Kızılay’ı Kan Bağışı Merkezi Zonguldak Şubesi ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde 9 Mart 2021 Salı günü saat 10.30’da Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde kan bağışı etkinliği düzenlenecek.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, kan bağış etkinliği nedeniyle gazeteciler ve halkımızı kan bağışında bulunmaya davet ederek şunları söyledi:

“İçinde bulunduğumuz yeni tip koronavirüs salgını ve kış şartları nedeniyle ilimizde kan stoklarında azalma olduğunu hepimiz yaptığımız haberlerden biliyoruz. Bu doğrultuda Türk Kızılay Zonguldak Şubesi, Türk Kızılay’ı Kan Bağışı Merkezi Zonguldak Şubesi ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde 9 Mart 2021 Salı günü saat 10.30’da Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde kan bağış etkinliği düzenleyeceğiz.

Kan Bağışı etkinliğimize sağlığı yerinde olup kan bağışında bulunmak isteyen tüm meslektaşlarımızı ve vatandaşlarımızı bekliyoruz.

Bilinmelidir ki; hastanelerimizde kan bekleyen birçok hastamız var. Yapacağımız kan bağışı ile birçok hastaya şifa olacağız.” Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi