Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, beraberinde ZGC Onur Kurulu Başkanı Şaban Yılmaz ve ZGC Genel Kurul üyesi Ersen Berk Çelik ile Ereğli İlçesi Milli Emlak Müdürlüğü’nde görevli Uzman Ertan Altuntaş’ı ziyaret ederek, Ereğli’de düşünülen ZGC TOKİ Basın Sitesi 2. Etap yapımı için görüşme gerçekleştirdi.

Ereğli’de toplu konut yapımı için düşünülen yerlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Ereğli Köseağzı bölgesi, Keşkek Köyü bölgesindeki yerlerle ilgili bilgiler alındı, bu bölgenin yakın zamanda Ereğli Belediyesi bölgesine girerek Buruncak Mahallesi’ne bağlanılacağı ifade edildi.

Ayrıca ikinci olarak Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) ana yola yakın Kıyıcak Mahallesi’nde toplu konutla ilgili yerlere de bakılarak gerekli etüt bilgileri alındı.

ZGC Başkanı Akbıyık, Milli Emlak Müdürlüğü’nde görevli Uzman Ertan Altuntaş’a bundan sonraki süreç adına da gereken yardımları için teşekkür ederek, şöyle dedi:

‘’İnşallah, ZGC TOKİ Basın sitesi 2. Etap çalışmaları bugün için başlangıç oldu. Bu çalışmalarımızda Allah mutlu sona ulaşmayı nasip etsin. Ereğli ilçemizde bilgi aldığımız her iki arsa deniz manzaralı, kent merkezine yakın, ulaşım ve altyapı hizmetleri de mevcut. Ada, parsel ve yüzölçümü bilgilerini aldık,  Ereğli ve Alaplı’daki meslektaşlarımızı ev sahibi yapma adına uğraşılarımız sürecek.’’ (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi