24 Temmuz Basın Bayramı ve Sansürün kaldırılışının 112.yıldönümü, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) tarafından düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

ZGC Başkanı Derya Akbıyık yaptığı açıklamada, kutlamalara meslektaşlarını da davet ederek, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Sansürün kaldırılışının 112. Yılı programı ile ilgili şunları söyledi:

"Zonguldak Gazeteciler Cemiyet (ZGC ) 24 Temmuz basın bayramı ve sansürün kaldırılışının 112. yılı kapsamında cuma günü (bugün)  saat 10.00' da Atatürk Anıtına çelen koyacak. Saygı duruşu. İstiklal marşı okunacak.  Basın bildirisi okunması ve toplu fotoğraf ile tören sona erecek. Saat 11. 30 da Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ZGC’yi ziyaret edecek. Burada gazeteciler ile bir araya gelinecek. Aynı gün akşam saat 19. 00 da Zonguldak Belediye başkanı Dr. Ömer Selim Alan, tarafından yemekli bir program Öğretmenevinde  (bahçe teras)  gerçekleşecek.

Bu programa da Zonguldak il geneli meslektaşlarımız davetlidir. ZGC etkinlikleri gün içerisinde genel merkezde gazeteciler ile bir arada olunarak sohbet şeklinde devam edecek” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi