Devrek Belediyesi, yaptığı denetimlerde dilencilik yaparak vatandaşların duygularını istismar eden 2 dilenci ile yine vatandaşlara zorla patik satmaya çalışan 2 kişiye göz açtırmadı.

Bir ihbarı değerlendiren Devrek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ellerinde poşetlerle dolaşan ve vatandaşa zorla patik satmaya çalışan 2 kişi ile vatandaşların duygularını istismar ederek, haksız kazanç elde eden 2 dilenciye göz açtırmadı.

Devrek Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yakaladıkları ve kimlikleri T.K. ve S.K. olan iki kişi ile birlikte yakaladıkları diğer 2 kişiyi de Devrek Polis karakoluna teslim etti.

Dilencilere yönelik operasyonların kararlılıkla süreceğini belirten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Hiçbir emek ve menfaat mukabili olmaksızın, başkalarından para veya yardım isteyen, çalışma gücüne sahip olduğu halde iş yapmaktan kaçınıp, merhamet duygularını istismar eden ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilerle mücadelemiz devam edecektir. Bu süreçte vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya davet ediyoruz” mesajı verdi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi