Yüz yüze eğitimde ikinci aşamanın başlamasıyla birlikte öğrenci ve velilerin okul kıyafeti alışverişleri de başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2020-2021 eğitim-öğretim yılını 31 Ağustos'ta uzaktan eğitim ile başlatmıştı. Anaokulu ve 1. sınıf öğrencilerin ardından, 2,3,4,8'inci sınıflar ile 12. sınıflar da bugün yüz yüze eğitime başlamış oldu.

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrenci ve velilerin de okul kıyafeti alışverişine başladığını belirten Kerim Yüksel Mağazası yetkilisi Ahmet Aksoy, şunları söyledi:

“1,2,3,4,8'inci sınıflar ile 12. sınıflar ve meslek liseleri yüz yüze eğitime başladı. Bugüne kadar eğitim-öğretimin nasıl devam edeceği noktasında tedirgin olan velilerimiz belirsizlikler ortadan kalkınca artık çocuklarının okul kıyafetlerini almaya başladılar. Okul kıyafeti fiyatlarında geçtiğimiz seneden bu seneye yüzde 10 fark var. Ama inanınki bunlar bizim pandemiden önceki fiyatlarımızdı. Biz okul kıyafetlerini 1 sene önceden hazırlıyoruz. Şuan sattığımız fiyatlara kumaşları alamıyoruz ama bu farkı fiyatlarımıza yansıtmadık. Bir öğrencinin okul kıyafeti fiyatı 150-250 TL arasında değişiyor. Bu vesileyle bütün öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerin pandemi kurallarına uymalarını diliyoruz. Pandemi kurallarına uyulursa biz bu işin üstesinden geliriz. Bütün öğrenci ve öğretmen camiamıza Kerim Yüksel Mağazası olarak başarılar diliyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi