Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Başkanı ve Türk Büro Sen Zonguldak Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu yaptığı açıklamada, “Devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için, yanı başımızda belli odaklarca desteklenerek büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenilen terör örgütünün bertaraf edilmesi maksadıyla Türk ordusunun başlattığı Barış Pınarı Harekatının hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bacıoğlu açıklamasında, “Bu harekatla inşallah; bölgenin huzur ve güvenliğini sağlayacak, yıllardır türlü vahşetlere tabi tutulan bölge halkının kurtuluşuna vesile olacak, barış ve adaletin hâkim kılınmasına katkıda bulunacağız” diyerek şunları söyledi:

“Bununla birlikte Türk milletinin ve Devletinin bölgedeki varlığına kast eden terör örgütlerine ve on binlerce kilometre öteden gelerek yaşamakta olduğumuz topraklarımıza fiili müdahalede bulunup, kendince yeni bir düzen kurmak, Türk milletine ayar vermek, hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete kapılan sözüm ona büyük devletlere Türk’ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz.

Sınırlarımız ötesinden ülkemizin güvenliğini, varlığını ve üniter yapısını tehdit eden teröristlerin kökü kazınıncaya dek bu mücadele sürecektir.  Türk Ordusu, hem sınırlarımız içinde yaşayan milyonların bekası hem evlerinden yurtlarından koparılarak dünyanın dört bir yanına savrulmuş aileler için hem de Suriye’deki milyonları yeniden barışla buluşturmak üzere bu harekatları gerçekleştirmektedir.

82 milyonun yüreği, kahraman Mehmetçiğimiz için çarpmaktadır. Dün Fırat Kalkanı Harekatı’nda ve Zeytindalı Harekatı’nda olduğu gibi, Barış Pınarı Harekatı’nda da amasız ve fakatsız, şüphesiz ve tereddütsüz devletimizin yanındayız.

Türkiye Kamu-Sen bütün varlığıyla ve dualarıyla Mehmetçiğin yanındadır. Yüce Rabbimizden dileğimiz, hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan, ayaklarına taş değmeden bölgemizi kan gölüne çeviren, insanları evlerinden yurtlarından eden zalimler karşısında Türk askerini daima muzaffer kılması yönündedir. ALLAH(cc) muvaffak eylesin” (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi