Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "22 Ocak'ta Cumhurbaşkanımız sahil yolunu açacak ve yolda hiçbir sıkıntımız yok sadece kaldırımlar zarar gördü ve şu anda telafi edilmiş durumda. Sanki yol paramparça olduğu gibi açıklama yapanlar buradan esefle kınıyorum” dedi.

22 OCAK'TA CUMHURBAŞKANIMIZ YOLU AÇACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın dördüncü kez Zonguldak’ımıza gelecek olduğuna dikkat çeken Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, "İnşallah 22 Ocak Cumartesi günü çok kısa bir aradan sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tekrar Zonguldak'a ayak basacak. Yani bizim için gerçekten mutluluk verici bir durum bu. Zonguldak'a ne kadar çok ve önem verdiğini bir kez daha bir kez daha göstermiş oluyor. Ben kendisine tüm Kilimli halkı adına tüm Zonguldak ve hemşerilerim adına öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

YOL PARAMPARÇA OLDU DİYE AÇIKLAMA YAPANLARI KINIYORUM

Fırtınada sadece 30 metrelik kaldırımın zarar gördüğünü yola hiçbir şey olmadığını ancak yol sanki paramparça olmuş gibi açıklamalar yapıldığına dikkat çeken Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun "Önceki günlerde hava koşullarından kaynaklanan doğal afet sayılabilecek bir durumdan sahil yolumuzda çok küçük bir miktar da hasar meydana gelmişti. Maalesef bazı yayın organlarında özellikle yolun yıkıldığı, parçalandığı, artık bir daha ulaşım sağlanamayacağı gibi çok büyük iftira, yalan, tüm vatandaşların ümidini kıran açıklamalar yapıldı ve ben bu açıklamaları yapanları öncelikle esefle kınıyorum Oradaki hasar sadece daha tamamlanmamış tahkimat da kısmi bir sıkıntıydı ve vatandaşların yürüyeceği yaya kaldırımın da yaklaşık 30 metrelik bir kısımda zarar meydana gelmişti. Yüklenici firma zaten hemen buradaki sıkıntıyı halletti, çok hızlı bir şekilde oradaki tahkimat şu anda bugün de dahil devam ediyor. Ben tekrar tekrar altını çiziyorum yolda herhangi bir sıkıntı yok hiçbir hasar görmedi. Kaldırımda ufak bir sıkıntı o da hemen telafi edildi” ifadesini kullandı.

SAHİL YOLU KİLİMLİ’MİZ İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI OLAN BİR PROJEDİR

Sahil yolunun Kilimli için bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kamil Altun "Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlü bir devlet Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız Türkiye'nin her yerinde her bölgesinde ilinde ilçesinde vatandaşın daha hizmet alabilmesi anlamında müthiş işler başardı. Tabii ki bu Zonguldak'ta yaptıkları yatırımda gerçekten Zonguldak'ın en önemli Kilimli'mizin dönüm noktası olan bir proje ve inşallah hiç bir aksama gerçekleşmeden olmadan sıkıntı yaşanmadan 22 Ocak Cumartesi bismillah diyerek Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde önderliğinde bu yolun açılışını gerçekleştireceğiz" dedi

KAYMAKAMLIK BİNASINI TÖRENLE AÇACAĞIZ

Hizmete giren yeni Kaymakamlık binası için önümüzdeki günlerde açılış töreni düzenleneceğini ifade eden Kilimli belediye başkanı Kamil Altun, "Ayrıca Kaymakamlık binası da hizmete girdi, Biliyorsunuz ilçemizin ilçe olduğundan beri en büyük eksiklerinden bir tanesi Kaymakamlık binamızın daha yapılmamış olmasıydı, kiradaydı. Maalesef ancak çok hızlı bir şekilde temeli atıldı ve artık Pazartesi gününden itibaren burada hizmet vermeye başladı. Çok yakında da inşallah resmi törenle açılışını yapacağız. Vatandaşlarımız tüm işlemlerini Kaymakamlık binamız da gerçekleştirilecek. Burada ilçemizde bulunan tüm kurum müdürlükleri bu binanın içerisinde toplandı" şeklinde konuştu.

KİLİMLİ KAYMAKAMLIĞI'NDA TAPU MÜDÜRLÜĞÜMÜZ KURULDU

Yeni Kaymakamlık binasında Tapu Müdürlüğü'nün oluşturulduğunu ifade eden Başkan Kamil Altun, "Tapu müdürlüğümüz özellikle bizim ısrarla istediğimiz ilçemizin büyük eksiklerindendi ve Şu ana kadar kurulmamış olan Tapu Müdürlüğü de kuruldu artık tüm Kilimlili hemşerilerimiz Kilimli kaymakamlığında Tapu müdürlüğünde Zonguldak'a gitmeden işlemlerini burada gerçekleştirecekler" dedi. (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi