Sevgi Kalyoncu kendi elleriyle yetiştirdiği çiçeği yeni belediye binasının hayırlı olması dileğiyle Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya armağan etti

Çaycuma’nın sevilen simalarından Sevgi Kalyoncu, kendi elleriyle yetiştirdiği çiçeği Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya armağan etti. Çocukluğundan beri tanıdığı Başkan Kantarcı’yı çok sevdiğini söyleyen Kalyoncu, "Onun seçilmesini çok arzu etmiştim. Çevremdeki herkese de, ‘Daha yaşanabilir bir Çaycuma istiyorsanız Bülent Kantarcı’ya oy verin’ dedim. Sağ olsun, o da görevini dört dörtlük yaparak Çaycuma’nın çehresini değiştirdi. Çaycuma’yı çok güzel bir yer haline dönüştürerek beni mahcup etmedi. Bundan en küçük şüphem de yoktu zaten” dedi.

BİNA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL

Başkan Kantarcı’ya ilk seçildiğinde de kendi elleriyle yetiştirdiği bir çiçeği armağan ettiğini söyleyen Kalyoncu, “Çiçekler de aynı insan gibi bakım istiyor. Ben de onlara büyük bir itina ile bakarım. Bu Benjamin çiçeğine de yaklaşık on yıldır bakıyorum. Çaycuma Belediyesinin yeni binasına taşındığını öğrendim. Büyüyüp serpilen çiçeğimin en çok buraya yakışacağını düşündüm. Yeni binanın hayırlı olması dileğiyle başkana hediye ettim. Yeni bina da gerçekten çok güzel olmuş. Bu muhteşem eser Çaycuma’ya hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi