Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil’e “Bu hilal sizinle var. İyilik sensiz olmaz” belgesi verdi.

Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, beraberinde Türk Kızılay Toplumsal Bağış Geliştirme ve Kampanya Yönetimi uzmanı Erkan Uçar, Sosyal Sorumluluk Yönetimi uzamanı Kerim Ertekin ile birlikte GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’i makamında ziyaret ederek Kızılay’a verdikleri desteklerden dolayı “Bu hilal sizinle var. İyilik sensiz olmaz” belgesi takdim etti.

Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, “GMİS Genel Başkanımız ve yönetimi İzmir depremi, Giresun’da yaşanan sel felaketi, Elazığ depremi gibi afet durumlarının hepsinde yardımlarını hiç esirgemedi ve her daim yanımızda oldular. Bu doğrultuda sayın genel başkanımıza teşekkür belgesi takdim ettik” dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ise Türk Kızılay heyetine teşekkür ederek, şunları söyledi: “Türk Kızılay’ının yaptıklarının yanında bizim yaptıklarımızın lafı olmaz. Türk Kızılay’ının yaptıklarını ülkemizde ve dünyada görüyoruz. Tamamıyla kendilerini hizmet sektörüne adamış arkadaşlarımız. Bizlerde elimizden geldiğince Türk Kızılay’ımıza destek vermeye çalışıyoruz. Madenci camiası olarak yaşadığımız iş kazaları veya hastalıklarda Türk Kızılay’ımız bizlere her zaman destek verdiler. Bizlerde elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi