Zonguldak Çaycuma ilçesinde yerli esnaflar sosyal medyadan “haydi esnafına sahip çık” sloganıyla paylaşımlar yaparak çağrıda bulundular.

Son günlerde internet alışverişinin rövanşta olması sebebiyle, pandeminin de verdiği zorluklar neticesinde yerli esnaf ilçede yaşayan vatandaşlara sesini duyurmak için, “Alışverişimizi internetten değil yerel esnafımızdan yapma zamanı.” dedi.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda yerli esnaf çağrısı şu sözlerle duyurdu: ““Çok zor bir süreçten geçiyoruz, on binlerce çalışanımız bu süreçte işsiz kaldı işletmelerimizin yarısından fazlası kapalı, en azından paket servisi ile ayakta kalmaya çalışan esnafımıza sahip çıkalım. Gelin alışverişinizi size en yakın yerel Esnaf’tan yapın. Çünkü yerel esnaftan alışveriş ekonomiye can vermek demektir. Çünkü küçük esnaf bizi biz yapan milli ve yerli değerlerimize sahip çıkandır. Yerel esnaftan alışveriş demek paranın ülke ekonomisinde kalması, ilimiz ve ilçemizin kalkınması demektir. Gün birlik günü, gün yerel ve yerli esnafa sahip çıkma günüdür". dedi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi