Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, derneklerinin 14’üncü olağan genel kurulunu 21 Kasım Pazar günü Zonguldak Dedeman Otelde gerçekleştireceklerini söyledi.

12 sene derneğin başkanlığını yaptığını belirten Karaman, “Beraber görev aldığımız tüm ekip arkadaşlarıma, aileme, bu sürede benimle birlikte vakitlerini ayırdıkları için öncelikle teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek üyeleri ile dernekle ilişki içerisinde olan tüm hemşerilerini kongrelerine davet eden Zonguldak Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, açıklamasına şöyle devam etti:

ÜYELERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ

“Zonguldak’ta Kurulu bulunan Yeniceliler Derneği’mizin 14’ncü olağan genel kurulu üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımı ile 21 Kasım Pazar günü Zonguldak Dedeman Otel Gelik Salonu’nda kahvaltı organizasyonumuzla birlikte yerine getireceğiz. 12 sene bu görevi yürütmekteyim. Beraber görev aldığımız tüm ekip arkadaşlarıma, aileme, bu sürede benimle birlikte vakitlerini ayırdıkları için öncelikle teşekkür ediyorum. Özellikle üyelerimizin kongreye mutlaka katılmalarını bekliyorum. Bu süre zarfında neler yaptık, neler vaat ettik de yerine getiremedik bunları değerlendireceğiz. Bundan sonra yeni yönetimde görev almayacağım. Tabi seçim bu, şu ana kadar beraber yürüdüğüm, iki dönemdir çalışma arkadaşım olan aynı zamanda başkan yardımcım Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi müdürü olan Bülent Bağbaşı kardeşime bu görevi devir etmek için antrak kaldık. İnşallah hafta sonunda coşkuyla, birlik beraberlik içerisinde bu kongremizi gerçekleştireceğiz. Basın mensubu arkadaşlarımız da dahil olmak üzere, bürokrasimizden değerli katılımcılarla, diğer dernek, STK temsilcileriyle aile ortamında kahvaltı ile birlikte bu kongremizi yerine getireceğiz.

ÜYELERİMİZ İÇİN HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPTIK

“Derneğimizin genel kurul davetiyesini Yenicemizin doğal güzellikleriyle birlikte bugüne kadar yapmış olduğumuz etkinliklerin bir kısmını anlatır şekilde tasarladık. Biz üyelerimiz için her zaman en iyisini, en güzelini, en yakışanını yaptık. Yaptıklarımız var ama yapamadıklarımızda var. Yapamadıklarımı çoğunlukla maddi konulardan ötürü olmuştur. Derneklerin işleri ya nakit işi ya da vakit işidir. Ya vaktinizi ya da nakdinizi ayıracaksınız. Bizim Zonguldak’ta Yeniceliler Derneğine üye olan çok zengin birkaç insanımızın dışında “şu işimiz var yap” diyebileceğimiz insanımız yok. Biz yaptığımız etkinlikleri kendi arkadaş çevremizden aldığımız kaynaklarla yaptık. Üyelerimize her şeyin en iyisini yapmak ve gelecek kuşaklarımıza güzel bir Yenice bırakmak için çalıştık. Bu vesileyle bizim dernek üyelerimiz başta olmak üzere bizlerle ilişki içerisinde olan tüm hemşerilerimizi derneğimizin kongresine davet ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi