Zonguldak İl Genel Meclisinin 2022 yılı ilk meclis toplantısı 3 Ocak 2022 Pazartesi günü İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapılacak.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapılacak olan il genel meclisi toplantısına meclis üyeleri ile birlikte daire müdürleri katılacak.

Açılış ve yoklamanın ardından geçen oturuma ait karar özeti okunarak kabul edilmesinin ardından gündemin 3 maddesinde yer alan İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 17.03.2020 tarihli ve 93127266-900-E.5436 sayılı Sözleşmeli Personel İstihdamı yazısı uyarınca, 2022 yılında da sözleşmeli personellerin çalıştırılması ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğünce yayınlanacak olan, 2022 Yılı Ocak ayı Mahalli İdare Sözleşmeli Personel Ücret Tavanları Genelgesindeki ücret tavanlarını aşmamak kaydıyla, ödenecek net ücret tespiti konusunun görüşülecek.

Gündemin 4 maddesinde yer alan 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 16. maddesinde “Komisyon Raporları alenidir, çeşitli yollarla halka duyurulur ve isteyenlere İl Genel Meclisi tarafından belirlenecek bedel karşılığında verilir.” denildiğinden, İl Genel Meclisinin 2022 Yılı Komisyon raporu bedelinin, belirlenmesi hususunun görüşülürken, 5’nci maddede ise Meclis Toplantılarının, Görüntülü Cihazla kayıt edilmesi hususu görüşülecek. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi