Diyarbakır Sur gazisi polis memuru Mehmet Ali Yazıcı, Taflan ailesinden Elif Taflan ile hayatını birleştirdi.

Düğün merasimlerinin ilkini geçen hafta Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal tesislerinde yapan Elif ve Mehmet Ali çifti, ikinci düğün merasimlerini Zonguldak Polis evinde yaptı.

Gazetemiz yazarlarından Ahmet Yazıcı’nın oğlu Mehmet Ali Yazıcı, düğün merasiminden sonra önce balayına ardından görev yeri olan Aydın’a gidecek.

Çiftin düğünlerine programları nedeniyle CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, CHP Zonguldak il ve ilçe yönetimi ile iş insanı Bülent Koç çiçek göndererek çiftlere mutluluklar diledi.

Ayrıca AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş telgraf ile çifte mutluluklar, ailelere hayırlı olsun dileğinde bulundular.

İki düğün merasimi yoğun bir davetli katılımıyla gerçekleşen Elif-Mehmet Ali Yazıcı çifti, Taflan ve Yazı aileleri de düğün merasimlerine bizzat katılan, çelenk gönderen, çiçek gönderen, telgraf gönderen gelemeyip de telefonla tebrik ve mutluluklar dileyen herkese teşekkür dileklerinde bulundu.

Bizde ŞAFAK Gazetesi olarak Elif ve Mehmet Ali çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Taflan ve Yazıcı ailelerine de hayırlı olsun diyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi