Pırlanta takı seçerken öncelikle zevkler ön planda tutulur. Bunun yanı sıra kişiliği yansıtacak ürünlerin tercih edilmesine özen gösterilmelidir. En son aşamada ise sezonun trendleri de mutlaka göz önünde bulundurulmalı. 2022 yılının yaz aylarında moda olacak takılar arasında yer alan pırlantalar, minik ve bir o kadar da asil ve şık ışıltılarıyla tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasını sağlayacaktır. Öyle ki sade kesimli takılar genellikle yalın bir görüntü yaratır. Bu da hem işte hem okulda hem de hayatın her alanında kullanım için ideal oldukları anlamına geliyor.

Yüzüklerde: Tektaş, Baget ve Beştaş Moda Olacak
2022 yılın yaz aylarında pırlanta yüzük modellerinde ön planda olacak akım kesinlikle minimalizm olacak. Bu nedenle evlenme teklifi edecekler de daha sade tasarımlarla imal edilmiş olan pırlanta yüzükleri sevdikleri kadına armağan edecekler. Baget yüzük modası ise bu sezon olduğu gibi gelecek sezonda da moda olacak. Özellikle de dikdörtgen kesimlik pırlantalar favoriler listesine çoktan girdi bile! Beştaş yüzüklerde de yine mini geçişli pırlanta detayları dikkat çekecek.

Küpelerde: Baget ve Tektaş Modası
2022 yılının yaz aylarında kulaklarınızda zarafeti yakalamak ister misiniz? O halde tercihinizi baget ya da tektaş pırlanta küpe modellerinden yana kullanmalısınız.  Birbirinden farklı tasarımlarıyla dikkat çeken en güzel küpe modelleri dört mevsim boyunca kullanımınız için ideal bir seçenek olacaktır. Aslına bakıldığında yeni sezonda takılarda yalınlık ön plana çıkacak. Yani ne kadar sade o kadar güzel ve zamansız anlamına geliyor!

Kolyelerde: Işıl Işıl Sadelik
Boynunuzda pırlantanın asil ışıltısını yakalamak ister misiniz? Buna hangi kadın hayır diyebilir ki! 2022 yılının yaz sezonunda kolyelerde gösteriş bir kenara bırakarak yalınlık ön plana çıkacak. Mini pırlanta ile bezenmiş takılar, girdiğiniz her ortamda imza niteliği taşıyarak sizi sezonun ikonlarından biri haline getirecektir.

Editör: Haber Merkezi