Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve AK Partili il genel meclisi üyelerini ziyaret etti.

Yavuzyılmaz beraberinde CHP İl Başkanı Murat Pulat ile birlikte yaptığı ziyarette konuşarak, “Zonguldak solunum sıkıntısı yaşayan bir şehir. Koronavirüs sürecinde bazılarımızı aldı aramızdan. Gönül ister ki daha güçlü bir ülke olalım. En azından temel birçok sorunu çözmüş olan bir ülke olmamız gerekli.Her alanda aynı anda kalkınmayı başaran bir ülke olmamız gerekli. Zonguldak açısından da özetle bu kalkınmadan payını alan bir şehir olmamız gerekiyor” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli de, ziyaret nedeniyle CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’a teşekkür ederek, “Önümüzdeki 1 yıl içerisinde yeni bir bina yapacağız. Köydes ödeneklerimiz ile idarimizin desteği ile de Zonguldak'ta güzel hizmetler yaptık. Fiziki anlamda tabii ki yenilenme ihtiyacımız var. Tabii ki devletin malını satmak değil, işimizi yapabilmek ve köylerimize daha fazla hizmet etmek istiyoruz" diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi