Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ‘Filyos yatırımcının ilgisini çekmedi’ sözlerine katılmadıklarını belirterek tepki gösterdi.

Başkan Cin, açıklamalara katılmadıklarını belirterek, “Filyos endüstri bölgesi ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’ın “Filyos yatırımcının ilgisini çekmedi” söylemine katılmıyoruz. Filyos Bölgesi ile ilgili, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ ın “Filyos yatırımcının ilgisini çekmedi”, bu yüzden Bakan onayı ile yönetimi Tosyalı Firmasına verdiklerini açıklamasını Ulusal yazılı ve görsel Basında maalesef üzülerek okudum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Cin, Geçmişten bu güne Filyos her zaman yatırımcının ilgisini çektiğini söyleyerek, “Sanırım SN. Bakana eksik ve yanıltıcı bilgi verilmiş. Çünkü geçmişten beri Filyos Bölgesine yatırım yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı çıkmış ve yatırım yapmak için müracaatlarını da yapmalarına rağmen kendilerine yer tahsisi yapılmadığı için bu yatırımlar yapılamamıştır. Bunlar o tarihte başlasaydı bugün çok daha farklı bir Filyos Bölgesi ile karşılaşmış olacaktık. . Burada büyük iş seçilmiş milletvekillerine düşmektedir. Ama görüyoruz ki milletvekilleri bu konuda sessiz kalmış, Zonguldak’ın ve Çaycuma’nın göz bebeği olan Filyos’u birilerine peşkeş çekme peşindeler. Bizler gelecek partisi olarak bu konuyu her zaman gündeme getireceğiz. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi