Zonguldak’ta Sektörel çeşitliliğin sağlanmasına, istihdamın arttırılmasına yönelik projelerden biri olarak Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının önderliğinde kurulan Zonguldak - Çaycuma Tarıma Dayalı İhtisas ( Sera ) Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcı Toplantısı TSO ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya; TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sera OSB Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Kamitoğlu, ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Sera Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları; Hasan Çağlar Gürol, Ozan Bektaş, Müslüm Güneş, Serdar Baytemür, Alaattin Kurnaz, Süleyman Narlıoğlu, Turgay Yılmaz, Mine Özcan, Soner Özbey, ZTSO Danışmanı Zekai Aktan, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Strateji Geliştirme ve Programlama Birim Başkanı Mehmet Çetinkaya, Sera Organize Sanayi Bölgesi Müdür Vekili Özgür Okur ile GreenQ Topraksız Tarım Danışmanlık Eğitim Yatırım ve Proje Hizmetleri Firma yetkilileri İbrahim Yılmaz ve Oğuzhan Yılmaz katılım sağladı.

Toplantıda; GreenQ Topraksız Tarım Danışmanlık Eğitim Yatırım ve Proje Hizmetleri Firma Yetkilisi İbrahim Yılmaz Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili teknik bilgilendirme ve bundan sonra ki süreç ile ilgili yapılması gerekenler konusunda yatırımcıları bilgilendirdi.

TSO Başkanı Metin Demir toplantı ile ilgili açıklamasında, “İlimizde sektörel çeşitliliğin sağlanmasına yönelik olarak yaptığımız projelerden biri olan Sera Organize Sanayi Bölgesi projemizin ilk yatırımcı toplantısını yaptık. Yatırımcılarımızı süreçle ilgili bilgilendirdik. Son derece faydalı bir toplantı oldu. Projemizin alt yapı çalışmalarının 2022 yılı haziran ayında bitmesini bekliyoruz. Devamında ise hızlı bir şekilde üst yapıyı tamamlayarak üretime geçmeyi planlıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi