Zonguldak Devrek İlçe Belediye Başkanı Çetin Bozkurt yaptığı açıklamada, “Belediye olarak COVİT 19 tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda gereken tedbirleri alarak uyguluyoruz. Eczane gibi acil ihtiyaçlarınızda vatandaşlarımıza hizmet etmek için hazırda bekliyoruz” dedi.

Bozkurt açıklamasında şöyle dedi:

“Hafta sonları, tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 saatleri dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Halen 65 yaş üstü için uygulanan belirli saatlerde sokağa çıkma uygulaması, çalışanlar hariç olmak üzere 20 yaş altına da teşmil edilecektir. Alış veriş merkezleri, marketler restaurantlar, berber ve kuaförler gibi işletmelerin çalışma süreleri saat.10.00 ile 20.00 arası olarak hizmet verecektir. Kamu ve özel sektör işyerlerindeki esnek mesai düzenine ve mesai saatlerinin yoğunluk oluşturmayacak şekilde belirlenmesi uygulamasına hassasiyet gösteriyoruz.”

YALNIZ DEĞİLSİNİZ

Bozkurt açıklamasının sonunda, “Acil ihtiyaçlarınız için gece gündüz, Devrek Belediyesi-İrtibat telefonumuz 0545.372 03 72 bizleri arayabilirsiniz” dedi. (Ahmet ÇİMEN-DEVREK)

Editör: Haber Merkezi