Zonguldak'ın tanınmış esnaflarından merhum Alemdar Yalçıner’in eşi Müberra Yalçıner (83) yaşamını yitirdi.

Merhume Yalçıner, bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü Atatürk Devlet Hastanesinde akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Yalçıner’in cenazesi Acılık’ta Hz. Ali Camiinde kılınan öğlen namazının ardından Ontemmuz Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Hayatını kaybeden Müberra Yalçıner’in 3 çocuğu bulunurken, Anneler Derneği yönetiminde de görev yapıyordu.

BAHRİ ÇITAKOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde uzun yıllar çalışan ve yaklaşık 5 yıl önce emekli olan ve Büro Emekçileri Sendikasının kurulduğu ilk yıllarda yönetimde görev alan Bahri Çıtakoğlu’da son yolculuğuna uğurlandı.

Çıtakoğlu, Acılık’ta bulunan Hz. Ali camiinde kılınan öğlen namazının ardından Kozlu Aile Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Hz. Ali Camiinde kılınan her iki cenaze namazına, Zonguldak eski belediye başkanları Muharrem Akdemir, Secaattin Gonca, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Merkez ilçe başkanı Ebru Uzun, MHP eski il başkanı Hamdi Ayan,  Muhasebeciler Odası Başkanı Tahsin Erdem, Zonguldak eski belediye başkan yardımcısı Metin Gonca, Kastamonulular Derneği Başkanı Bahattin Şenol, birçok esnaf ile SGK ve Vergi Dairesi çalışanları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhume  Müberra Yalçıner’e ve Bahri Çıtakoğlu’na Allah’tan rahmet kederli ailelerine sabırlar dileriz. (Şaban YILMAZ)


Editör: Haber Merkezi