Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) toplantısına katılan Zonguldak’ın bazı ilçe ve beldelerin belediye başkanlarına vidanjör anahtar teslimi yapıldı.

Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) toplantısı yapılırken, toplantının ardından vidanjör araç teslim töreni yapıldı.

Yapılan teslim töreninde, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Alaplı Belediye Başkan vekili Yaşar Çevik, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ve bölge belediye başkanları, araç anahtarlarını Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den teslim aldı.

Fatma Şahin’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini sunan belediye başkanları, “Bugün bölgemizdeki belediye başkanlarımız ile birlikte Belediyeler Birliği toplantısına katıldık. Beldemizde ihtiyaç olan vidanjör için girişimlerimiz sonrası araç anahtar teslimini, saygı değer belediye başkanı Fatma Şahin’den bugün aldık. Araç en kısa zamanda Kandilli Belediyesi araç filosuna dahil olacak. Belde halkımıza hayırlı olsun” dediler. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi