Alınan bilgiye göre, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberinde Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve diğer protokol üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte Kdz. Ereğli İlçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Vali Tutulmaz’ın ziyaretleri kapsamında, Kdz. Ereğli İlçesine bağlı, Tepeören, Cemaller, Ballıca, Sücüllü, Bayat, Terzi, Keşkeş, Üçköy ve Elmacı köylerini gezerken, gittiği köylerde muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sunulan hizmetler konusunda bilgi verdi, ihtiyaç ve talepleri dinledi.

Vali Tutulmaz’ın ziyaretlerinde muhtarlar ve köy sakinleri özellikle imar mevzuatı, tarımsal üretim, dolandırıcılık, metruk binalar, patpat kazaları ve genel konularda bilgilendirildiler.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın köy ziyaretlerine, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, ilçe il genel meclisi üyeleri de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi