Vali Tutulmaz ilk olarak Sinop İli Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Ömer Bayrak ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek, Sinop ilinin sel felaketine maruz kalması nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ardından beraberinde Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar ile birlikte Kastamonu İli Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı Bahattin Şenol ve yönetimini ziyaret etti.

Bilindiği üzere, geçtiğimiz ay Kastamonu’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar, Kastamonu Derneği’ne “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulundular.

Bu anlamlı ziyarette Kastamonu Derneği Başkanı Bahattin Şenol, Başkan Yardımcıları Mehmet Yıldırım, Fahri Ata, Mustafa Tor ve Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Kuzgun, Ramazan Aydın ile Denetim Kuru Üyesi Ali Yıldız hazır bulundular.

Taziyelerini bildiren Vali Tutulmaz, Kastamonu’da daha önce Vali Yardımcısı olarak görev yaptığını ve derneğin faaliyetleri konusunda başarılar dilerken, Dernek Başkanı Bahattin Şenol anlamlı ziyaretlerinden dolayı Vali Tutulmaz ve vali yardımcısı Yıldırım Uçar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberinde Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar son olarak Zonguldak Bartınlılar Derneği Başkanı Adem Aydeniz ve yönetimini ziyaret ederek, kendilerine de Bartın’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Vali Tutulmaz, ziyarette çeşitli konularda Bartınlılar Derneği Başkanı Adem Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hasbihal ettiler.

Ziyaret sonunda, Bartınlılar Derneği Başkanı Adem Aydeniz Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a derneğin saatini hediye etti.

Editör: Haber Merkezi