Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz göreve başladığı günden itibaren hem gelen ziyaretçilere iade-i ziyarette bulunuyor hemde ilin birçok yerini gezerek ili tanımaya devam ediyor.

İlimiz Fikri Asım Derneği Başkanı Sinan Toprak ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ettiler, hayırlı olsun dileklerini ilettiler, derneğin çalışmaları konusunda bilgi verdiler

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ettiler çalışmaları konusunda bilgi sundular.

İlimiz Yardım Sevenler Derneği Başkanı Emel Özdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler, derneğin çalışmaları konusunda bilgi verdiler.

Vali Mustafa Tutulmaz düğün Salonu işletmecilerini kabul etti, görüş ve önerilerini aldı. İşletmecilerimizden toplum sağlığı için COVİD 19 salgını ile mücadelede dikkatli ve duyarlı olmalarını, kurallara özenle uyulmasını istedi. Kendilerinden beklentilerini dile getirdi.

Vali Mustafa Tutulmaz Esnaf Odaları Birliği başkanı Muharrem Coşkun, Çaycuma esnaf odası başkanı Hayri Kandemir ile Gökçebey esnaf odası başkanı Ali Çetin'i kabul etti. Başkanlardan çalışmaları konusunda bilgi aldı.

Önceki dönem Zonguldak milletvekillerinden Hüseyin Özbakır Vali Mustafa Tutulmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Tutulmaz'da konuğuna nazik ziyareti nedeniyle teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi