Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, makamında ziyaretçilerini karşılarken, ardından ziyaretlerine devam ediyor.

Vali Tutulmaz, makamında sabah saatlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’u kabul ederken, ildeki çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ardından İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman’ı makamlarında ziyaret ederek, çalışmalarına yönelik bilgiler aldı, başarılar diledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Zonguldak ilimizin çok değerli Valisi Sayın Mustafa Tutulmaz’ı Kurumumuzda misafir ettik. Kurumumuz çalışmaları hakkında kendilerine bilgiler arz ettik. Özellikle Filyos E B, Gökçebey OSB ve Kdz Ereğli 2. OSB ile müdürlüğümüz diğer görev alanları hakkında bilgiler sundum kendilerine. Sayın Valimizin ziyaretleri bizleri daha çok motive etmiştir. Güzel işler olacak ZONGULDAK sloganımız la yatırıma istihdama yönelik yeni yatırımlar bekliyoruz inşallah Bölgenin parlayan yıldızı Zonguldak eski parlak yıllarına geri dönecek inşallah” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi