Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, göreve başladığı günden beri Zonguldak’ın gezilmedik ilçe ve beldelerini bırakmazken, makamında da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Göreve başladığı günden beri soyadı gibi Tutulmaz olan Zonguldak Valisi yoğun bir çalışma temposu ile çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, makamında ilk olarak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’ı makamında kabul etti. Konuğuyla yakından ilgilenen Vali Tutulmaz, çalışmalarıyla ilgili dernek başkanından bilgi aldı.

Vali Tutulmaz, ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı kabul ederek Üniversitenin ve ilimiz ile ilgili çalışmalar istişare edildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, makamında ziyaretçileri kabul etmesinin ardından TÜGVA İl Temsilcisi Murat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ardından Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şubesine iade-i ziyarette bulundu. Gençlik Vakfı ziyaretleri için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür etti. Vali Tutulmaz ardından İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İbrahim Cansız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldı, çalışmalarında başarılar diledi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ziyaretleri kapsamında, Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilcisi Mithat Bülent Bağcı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Kamu Sen İl Başkanlığına bağlı sendika başkanları da hazır bulunurken, ziyarette faaliyetlere yönelik bilgiler aldı, kolaylıklar ve başarılar diledi.

Vali Tutulmaz’ın ziyaretlerinin son durağı Zonguldak İli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar ve yönetimi oldu.

Dernek Başkanı Necati Başar ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz’a Zonguldak’ın sorunlarını istişare ederken, ziyaretleri nedeniyle kendilerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi