Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, göreve geldiği günden itibaren başlattığı gezilerine ara vermeden devam ediyor.

Vali Tutulmaz, beraberinde Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Gönen Süslü, ve daire müdürleri ile birlikte Kozlu İlçesine bağlı Sivriler, Aşağıçayır ve Uzungüneş köylerinde incelemelerde bulunurken, Sivriler Jandarma Karakol Komutanından brifing aldı. Köy sakinleri ile sohbet etti.

Sivriler Köyü'nde Muhtar Şenol Taşkın'ı, Sağlık Ocağını, Şehit Engin Aydın İlkokulu ve Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Tutulmaz, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Çocuklara hikâye ve boyama kitabı verdi.

Aşağıçayır ve Uzungüney köylerini de ziyaret eden Vali Tutulmaz, köy muhtarları ve Uzungüney İlkokulunda öğrencilerle sohbet etti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, mülkiyeti Özel İdare Müdürlüğüne ait olan Kozlu İlçesi Sivriler köyündeki binanın jandarma karakol binasına dönüştürülmesi için gerekli incelemelerde bulunurken, İl Özel İdaresine bağlı Kozlu bakım evinde Genel Sekreter Ahmet Güral Karayılmaz ile birlikte incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. (Haber Merkezi)

İl Özel İdaresi Kozlu Bakımevinde incelemelerde bulundu, Personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi