18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Zonguldak Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte Vali Mustafa Tutulmaz eşi Fatma Tutulmaz ile birlikte, aziz şehitlerimizin kıymetli yakınları, kahraman gazilerimiz ve değerli aileleri ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın günün anlam ve önemini içeren mesajının okunduğu etkinlikte, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı konuşmada, "Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum, bizler için çok değerlisiniz,sizler için ne yapsak azdır, her zaman yanınızda olacağız" dedi.

Polis evinde düzenlenen etkinliğe, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali yardımcısı Mehmet Türk, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Gaziler Derneği Başkanı Necmettin Çantaş, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Ayhan Kafalı, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, daire müdürleri ile şehit ailelerinin yakınları ile Gaziler katıldı.

Programda, Kuran’ı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Aşır Durgun tarafından dua edildi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi