Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Gökçebey Çok Programlı Anadolu Lisesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Toplantıya Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali yardımcısı, Gökçebey Kaymakamı, Gökçebey Belediye Başkanı, Bakacakkadı Belediye Başkanı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Alay Komutanı, BEÜ Rektörü, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, İl Sağlık Müdürü  ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Gökçebey Çok Programlı Anadolu Lisesinde muhtarlarla bir araya gelerek toplantı yapan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, turizm konusunda önemli açıklamalar yaptı.

İl Sağlık Müdürü Doktor Ertuğrul Güner, konuşmasında pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan aşı konusunda herkesin teşvik edilmesi ve aşı olmaya hak kazananların biran evvel aşısını yaptırmasını istedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz ise yaz döneminde iş yoğunluğu yaşadıklarını belirterek, “Gökçebey ilçemizde 24 köy bulunuyor. Bu köylerimizde 14 kilometre beton yol yapıldı. Geçtiğimiz yıl araç parkına para ayırdık. Bu yıl 3.2 kilometredeki içme suyu sorunu olan birçok köy içme suyuna kavuştu. Su deposu sorunu olan köylerimizin su deposu sorunlarının giderilmesi konusu İl Genel Meclisimizden geçti” dedi. Haber: Şaban YILMAZ

Editör: Haber Merkezi