Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ilçe gezilerine ara vermeden devam ederken, Zonguldak'ın Ereğli İlçesine bu hafta içinde 2 kez gitti.

Vali Tutulmaz, beraberinde İl Özel İdare Genel Sekreter yardımcısı Mehmet Kokullu ve diğer yetkililer ile birlikte gittiği Ereğli’de Ormanlı beldesinde faaliyet gösteren organik fındık fabrikasını ziyaret etti, incelemelerde bulundu üretimleri konusunda bilgi aldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Ereğli ilçesindeki incelemelerine, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bazı il genel meclisi üyeleri ile daire müdürleri eşlik etti.

Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretleri kapsamında Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol'u ziyaret etti, belediyenin çalışmaları konusunda bilgi aldı. Beldeyi gezerek esnafla ve vatandaşlarımızla sohbet etti, çaylarını içti.

Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Süleymanbeyler köyü Subaşı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi, çaylarını içti, hasbihal etti.

Vali Mustafa Tutulmaz, Ereğli Süleymanbeyler köyünde yapılacak olan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi alanında incelemelerde bulundu. İlçe Kaymakamı ismail Çorumluoğlu ve diğer yetkililerden bilgi aldı. Köy muhtarı ve köy sakinleri ile sohbet ettikten sonra hayvan pazarını inceledi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Ereğli İl Özel İdaresi Bakım evi ve asfalt plent tesislerinde incelemelerde bulundu. İlçede yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda yetkililerden bilgi aldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi