Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz,  Zonguldak'ın Ereğli ve Alaplı İlçesinde Kurulu bulunan fabrikaları ziyaret etti.

Vali Tutulmaz beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ereğli ve Alaplı Kaymakamları, Alaplı Belediye Başkanları ve diğer yetkililer ile Alaplı ilçesindeki önemli sanayi kuruluşlarından Akal Dinarsu İplik fabrikasını ziyaret etti. Genel Müdür Bahadır Aksoy'dan brifing aldı, yaptıkları üretim ve ülkemize sağladıkları katma değerden ötürü teşekkür etti, kolaylıklar ve başarılar diledi.

Fabrikada üretim bantlarını gezen, bilgi alan Vali Tutulmaz işçilerle de sohbet etti.

Vali Mustafa Tutulmaz, ardından yine Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Erçal fındık fabrikasında ziyaret ve incelemelerde bulundu. Fabrikayı gezdi, çalışanlarla sohbet etti, yetkililerden bilgi aldı.

Alaplı Organize Sanayi Bölgesi 2021 yılı ilk müteşebbis heyet toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı.

Vali Mustafa Tutulmaz, Alaplı Organize Sanayi Bölgesi içerisinde inşaatı tamamlanan ve yakında faaliyete başlayacak olan ERKAN RAF fabrikasında ziyaret ve incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi aldı, çalışmalarında başarılar diledi. Vali Tutulmaz, Alaplı OSB'de faaliyet gösteren ATAK silgi fabrikasını da ziyaret etti, fabrikayı gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Ereğli Organize Sanayi bölgesinde faaliyetlerini sürdüren OBAL ALÜMİNYUM fabrikasını ziyaret etti. Fabrikayı gezen Vali Tutulmaz yetkililerden yapılan üretim konusunda bilgi aldı,  Çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Kdz.Ereğli Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyet toplantısı üyelerin katılımıyla Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında yapıldı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi