Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ziyaretleri kapsamında Devrek İlçesinde bir çok tarım alanı ile Devrek belediye başkanı Çetin Bozkurt’u ziyaret etti.

Vali Tutulmaz, beraberinde Devrek Kaymakamı Ümit Altay ile birlikte Devrek Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Devrek belediyesinin ziyaretinin ardından Devrek Kaymakamı Ümit Altay ve İl Tarım ve Orman Müdürü Cemalettin Çataklı ve diğer yetkililer ile birlikte, Dedeoğlu köyünde Devrek Güneşi Kadın Kooperatifinde incelemelerde bulundu. Üretimleri konusunda bilgi aldı. Kadın üreticilerimizin "Dünya Kadın Çiftçiler Günü"nü kutladı, Kooperatif çatısı altında bir araya gelmelerinden ötürü tebrik etti, başarılar diledi. Vali Mustafa Tutulmaz, Devrek ilçesi Dedeoğlu köyünde domates, biber, patlıcan üretimi yapılan seralarda incelemelerde bulundu, bilgi aldı. Üretimin diğer vatandaşlarımıza da örnek olmasını dileyerek üreticiyi tebrik etti, kolaylıklar ve başarılar diledi. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İlimiz Devrek ilçesi Oğuzhan köyünde ceviz bahçesinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Ceviz üreticisi vatandaşımızı gerçekleştirdiği üretim nedeni ile kutladı, üretim refah getirir diyerek kolaylıklar ve başarılar diledi. Vali Tutulmaz, son olarak, İlimiz Devrek ilçesi Burhanoğlu köyünde çilek üretimi yapılan çilek bahçesinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi