Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberindeki heyet ile Alaplı’da köy köy gezerek halkın sorunlarını dinledi ve tek tek notlar alındı karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Tarım ve Orman İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Müftüsü Aşır Durgun, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, il genel meclisi üyeleri ve il müdürleri ile Alaplı İlçesine bağlı Kılçak, Kasımlı, Küçükkaymaz, Hacıhasan, Yedigelli, Sarıkadı, Çayköy köylerinde ziyaret ve incelemelerde bulundular.

Gezdiği Alaplı köylerindeki vatandaşlardan gelen ihtiyaç ve talepleri dinleyen, hizmetler konusunda bilgi veren Vali Tutulmaz, özellikle imar mevzuatı, patpat kazaları, dolandırıcılık faaliyetleri ile genel konularda köy sakinlerini bilgilendirdi.

Vali Tutulmaz ziyaret edilen köylülere çocuklara oyuncak ve çok okuyun tavsiyesinde bulunarak kitap hediye etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi