Zonguldak’ın merkeze bağlı Karaman Beldesinde bulunan ve işletmeciliğini Çetin Uzun’un yaptığı, Uzunlar Park Restoran-Düğün salonu hizmete girdi.

Hafta sonu basın mensuplarıyla birlikte düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen işletmeci Çetin Uzun yaptığı açıklamada, “Yeni restoran ve düğün salonunun açılışındayız. Yaradan mevlam izin verirse doğayla baş başa, serpme kahvaltı, kebap çeşitlerimiz ile sadece Zonguldak değil tüm Türkiye’ye hizmet vermek için burayı organize ettik.

Biliyorsunuz insanlarımız biliyorsunuz son yıllarda pandemi nedeniyle sıkıntı yaşadılar. İnsanlarımıza bir nebze olsun katkı olmak için böyle doğayla baş başa dere kenarında bir restoran inşa ettik. Bu yapıyı biraz güzelleştirdikten sonra restoranımız kapıların açtık. Huzur ve refah içinde olmak isteyenler yeşile bakmak isteyenler, betondan kaçmak isteyenler oksijeni son derecesine kadar solumak isteyenler Uzunlar Park Restoran Düğün salonu doğal yaşam çiftliği hizmete girmiştir. Tüm insanlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Hizmete giren bu yerimizin akşam 23.00’de kadar açık olacağını ifade eden Uzun, aşağıda bulunan derenin de yürüyüş yolu ile ilgili de güzel bir yer olduğunu da söyleyerek, “Burada yaklaşık 15 kişi çalışıyor. Derenin iki taraf yolu var. Burada gelen vatandaşlar hem kahvaltısını yapabilirler hemde yürüyüş yapabilirler” diye konuştu. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi