Kilimli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı iki kişi Karadon’dan bindikleri Halk Otobüsü boş olmasına rağmen koltuklar kirlenmesin diye oturmadılar.

Kilimli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanı 2 kişi Karadon’dan Zonguldak istikametine giden 67 EK 892 plakalı halk otobüsüne bindiler. Boş olan araçta koltuklara oturmayan belediye çalışanlarını fark eden araç sürücüsü temizlik görevlerine neden koltuklara oturmadıklarını sormasının üzerine temizlik görevlileri kıyafetlerinin kirli olduğunu belirterek oturmadıklarını ifade ettiler. Bunun üzerine halk otobüsü şoförünün ısrarla temizlik görevlilerinin oturmalarını istemesine rağmen bu talebi geri çevirerek yaklaşık 5-6 kilometre yolu ayakta gittiler.

Yaşanan olaya şahit olan bir vatandaş, “Karadon’dan Zonguldak istikametine giden halk otobüsüne binen iki belediye temizlik işçisi Halk Otobüsü şoförünün ısrarla oturmalarını istemesine rağmen aracın koltukları kirlenmesin diye boş olan koltuklara oturmadılar. Şahit olduğum bu durum beni çok duygulandırdı ama yine de 5-6 kilometre yolu araç boş olmasına rağmen koltuklar kirlenmesin diye ayakta gittiklerine üzüldüm. Bizlerin kirlettiği çevreyi temizleyen üstleri pis olabilir ama gönülleri tertemiz bu iki temizlik görevlisi kardeşime gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi