Zonguldak Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu, üyelerine uygun fiyattan 540 çuval buğday unu dağıttı.

Türk Tarım Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğünden aldıkları unların çuvalını tarım, hayvancılık ve arıcılıkla ilgilenen üyelerine 245 liradan dağıttıklarını belirten Zonguldak Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu Başkanı Sinan Gürbüz, şunları söyledi:

“Zonguldak Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Federasyonu olarak üyelerimize birinci sınıf unu piyasanın yüzde 40 altında 245 liradan veriyoruz. Üyelerimize daha önce şeker dağıtmıştık şeker dağıtımımız yine devam edecek peşine yağ dağıtacağız.

Buğday unlarını Türk Tarım Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğünden temin ettik. Unları dağıtırken herkesin tutanağını tutarak kime ne verildiğini de devletimize bildiriyoruz.

İçişleri Bakanlığına ait tek sivil toplum kuruluşu biziz ve yaptığımız işin bilgisini ilgili kurumlara veriyoruz.

Un fiyatının uygun olmasının sebebi üretici olmamızdan kaynaklıdır. Yaptığımız faaliyetten sadece tarım, hayvancılık ve arıcılıkla ilgilenen üyelerimiz yararlanabiliyor.

Başta sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere, Türk Tarım Şeker Fabrikaları ekibine ve federasyonumuzun Genel Başkanı Sayın Mustafa Sarıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi