Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İsmail Hakkı Özölçer beraberinde; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Teknopark A.Ş Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Vakfı Başkanı Doç. Dr. Mustafa Yıldız ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Heyet; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir beraberinde ZTSO Meclis Başkan vekili Ömer Faruk Yıldız, ZTSO Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özkan, Yücel Mercimek, Hamdi Öztürk ve ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya tarafından karşılandı.

Ziyarette; Üniversite ve sanayi iş birliği çerçevesinde Zonguldak’a fayda sağlayacak ortak çalışmalar görüşülerek, yürütülecek yeni projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer her iki kurumun da önemli projeler gerçekleştirdiğini ifade ederek, Üniversite-Reel sektör iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Rektör Özölçer, '' Üniversite-Reel sektör iş birliğinde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının çok önemli bir yer tutuyor. Zonguldak'ın ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha da gelişmesi için işbirliklerini artırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek '' Üniversitemizin ilimize yapmış olduğu katkılar artarak devam ediyor. Üniversite-Reel sektör iş birliğini çok önemsiyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'in liderlik ettiği Üniversitemizle daha fazla işbirliği yaparak daha çok projeler gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

Ziyarette, TSO Başkanı Rektör Özölçer’e hediye takdim etti. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi