Civa Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu, Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören’i ziyaret ederek Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları hakkında bilgi verdi.

Civa Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İdris Yavuzyılmaz Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören’i ziyaret ederek bu yıl yapılacak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları hakkında bilgiler verdi.

Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören’e yarışmayla ilgili bilgi aktaran Ufka Yolculuk Temsil heyeti tarafından, bu yıl yapılacak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının 9’uncusunun düzenlendiği ve konusunun  “Sağlıklı Yaşam” olduğu ifade edildi.  

Kulüp Başkanı İdris Yavuzyılmaz, yarışmaya başvuruların alınmaya başlandığını belirtilerek yarışma ile ilgili genel bilgiler verdi. Kabullerinden ve desteklerinden teşekkür eden Yavuzyılmaz tarafından ziyaret sonunda Türk Eğitim Sen Başkanı Şahin Ören’e 3 kategoride hazırlanan Ufka Yolculuk Yarışma kitapları hediye edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Eğitim Sen Başkanı Şahin Ören ise bu güzide çalışmanın çok büyük ehemmiyete sahip olduğunu belirterek yarışma sürecinde gerekli desteği önceki yıllarda olduğu gibi göstermeye devam edeceklerini belirtti. Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi