AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar’ı ziyaret etti.

Oda Başkanı Osman Köksal Bahar ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti Milletvekili ve Belediye Başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Odamızı ziyaret etmeleri benim için gerçekten onur verici. Ara ara bizi ziyaret edip sorunlarımızı dinlemesi bizi mutlu eder. Böylelikle şoför esnafımızın sorunlarını da kendilerine iletmiş oluruz. Ziyaret nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da, “Şoförler Odası ve şoför esnafıyla sürekli istişare içindeyiz. Birlik beraberlik sürdüğü sürece daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar da, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Şoför esnafının dertleri problemleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak için buraya geldik. Vakit buldukça da kendileriyle istişare ediyoruz. Zaten bunlar bizim görevimizdir. Biz her zaman halkımızla ve şoför esnafımız ile birlikte onların sorunlarını tartışmak çözüm noktasında hassasiyet gösteriyoruz. Bizi kabul ettikleri için Şoförler ve Otomobilciler Odası  Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ziyarete katılan birçok şoför esnafı da sıkıntı ve dertlerini hem milletvekili Uçar’a hemde Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’a iletme imkanı buldular. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi