Zonguldak Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk, Toplum Yararına Proje kapsamında il genelinde 599 kişinin istihdamının sağlandığını söyledi.

Toplum Yararına Proje kapsamında yeni projeler olduğu zaman kamuoyuna duyuracağız diyen Zonguldak Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Okan Şentürk, açıklamasına şöyle devam etti:

“İlimizde şuanda Toplum Yararına Proje kapsamında devam etmekte olan 4 tane kurumla faaliyetimiz devam ediyor. Bu kurumlar AFAD İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü. Bunların açılımlarına baktığımız zaman Toplum Yararına Proje kapsamında AFAD İl Müdürlüğünde 100 kişi çalışmakta. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde 42 kişi çalışmakta. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde 52 kişi çalışmakta. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 405 kişi çalışmakta. İlimiz ve ilçelerimizde Toplum Yararına Proje kapsamında şuanda 599 kişi hizmet etmektedir. Kurum olarak kişilerin bilinçlendirilmesini, bilgilendirilmesini yaptık kurumlarla da istişare etmeye devam etmekteyiz. Bu kapsamda bundan sonra olabilecek Toplum Yararına Proje kapsamında yeni projeler olduğu zaman kamuoyuna duyuracağız.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi