Zonguldak’ta yaşanan Belediye Halk Otobüsü rezaletine dikkat çeken DEVA Partisi İl Başkanı Av. Fatih Keleş, Ders çalıştığını söyleyen Başkan Dr. Ömer Selim Alan’a gönderme yaptı: 
“TUS SINAVINA MI HAZIRLANIYOR”
Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Av. Fatih Keleş, Zonguldak Belediyesi Özel Halk Otobüslerinin hale ihaleye çıkmamasını eleştirerek, “Beceriksiz ve basiretsiz bir belediye yönetimi var. Başkan Dr. Ömer Selim Alan, Aylardır özel halk otobüsleriyle ilgili dersine çalıştığını söylüyor. Ne bitmez bir ders çalışması bu. Sanırım Başkan Alan Tıp’da uzmanlık sınavı olan TUS’a çalışıyor” dedi.
Zonguldak’ta Özel Halk Otobüslerinin aylardır çalışmamasının tek sorumlusunun Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın  beceriksizliğinden kaynaklandığına vurgu yapan DEVA Partisi İl Başkanı Av. Fatih Keleş, “Aylardır Zonguldak halkı ulaşım sorunu yüzünden çile yaşıyor. Akşam saatlerinde işten çıkan insanımız evlerine son akaryakıt zamları da eklenince karda kışta yayan evlerine gitmek zorunda kalıyor. Günde ortalama 8 bin insanımız özel halk otobüsleriyle seyahat ediyordu. 19 Mahallenin tamamına dolmuşlar akşam saat 20.00’den sonra servis koymuyor. Belediye otobüsleri kış aylarında saat 23.30, yaz aylarında da saat 24.00 kadar özel halk otobüsleriyle evlerine gidebiliyordu. Hala ders çalıştığını söylüyor. Bu neyin dersi anlamadık” dedi.
“ALİ AĞABEYİNDEN BİRAZ DERS ALSIN”
Deva Partisi İl Başkanı Keleş, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın özel halk otobüsleri konusunda halkı mağdur etmediğini kaydederek, “Sayın Ali Bektaş bir gün dahi olsa Kozlu halkını mağdur etmedi. İhaleye çıktı. İhaleyi alan firma gereğini yapmayınca diğer firmayı aynı gün devreye soktu. Diğer firmanın sözleşmesini feshi ederken diğeriyle de pazarlık üslü iki aylık ihale yaptı. Şimdi de 21 Mart’ta 5 yıllığına ihale açtı. Kozlu Belediyesi özel halk otobüsleri günde ortalama 10-12 bin yolcu taşıyor. Ve hiç kimse mağdur olmadı. Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın ders çalışmasına gerek yok. Ağabeyi Ali Bektaş’tan biraz iş öğrensin” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi