AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, Kırsal Kalkınma Projeleri kapsamında daha önce Tarım Bakanlığına sunulan 4 adet Yatırım projesi ile 1 adet altyapı yapım projesine 2 Milyon 500 Bin lira Hibe destek verildiğini müjdeledi.

Türkmen konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Hükümetimizin Kırsal Kanma Destek uygulamalarından yararlanmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığımıza 1 adet Kırsal Ekonomik Altyapı yatırımı ve 4 adet Kırsal ekonomik yatırım olmak üzere toplam 5 milyon lira tutarında 5 proje sunmuş ve destek talebinde bulunmuştuk.

Tarım ve Orman Bakanlığımız 13. Etap kapsamında yaptığı değerlendirme sonucunda başvurduğumuz 5 projeyi de kabul edip 2020 yılı bütçesinden 2 Milyon 504 bin TL hibe olarak göndermiş ve projelerin hayata geçirilmesine imkan sağlamıştır.

Zonguldak ilimizin kırsal kalkınma yatırımlarına hız verilmesi ve Çiftçilerimizin, köylülerimizin, üreticilerimizin kalkınmasına, hem kendilerinin ekonomik güçlenmesi, hem ilimizin ekonomisinin canlanması için Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve teşkilatlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi