Türkiye Tüketici Hakları Federasyonu Genel Başkanı Aziz Koçal beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık’ı cemiyet binasında ziyaret etti.

Türkiye Tüketici Hakları Federasyonu Başkanı Aziz Koçal beraberinde Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, Tüketici Hakları Derneği Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Polat, Tüketici Hakları Derneği Hukuktan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Ayça Sezgin, Tüketici Hakları Derneği Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinem Kaya, Tüketici Birliği Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Dilek, Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu ve Zonguldak Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Küçükkaya ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Akbyık: “BAZI PROMOSYONLARDA HALK KANDIRILIYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık; Tüketici hakları olarak Federasyonların ve illerde ki şubelerin çok önemli görevler üstlendiğini, yapılan alışverişlerde  bazı promosyonlarda halkın kandırıldığını, aldatıldığını ifade ederek, özellikle GSM telefonlarında ki kampanyalarda ve  internet ağları ile ilgili kampanyalarda çağrı merkezlerinin bazılarının doğru bilgiyi vermediğini ve bununda halkı maddi yönden mağdur ettiğini belirterek bu konuda Tüketici Hakları Federasyonunun ve şubelerin gerekenleri şikayet nezdinde yapması gerektiğini ifade etti.

KOÇAL: “HER TÜRLÜ ŞİKAYETİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Türkiye Tüketici Hakları Federasyonu Genel Başkanı Aziz Koçal ise açıklamasında: “Bize gelen her şikayeti değerlendiriyoruz. Şubelerimizde bu konuda çalışma yapıyor. Sizlerin de ifade ettiği eksikler üzerinde çalışma yapacağız. Basın bizim için önemlidir. Tüketici haklarının korunması adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Zonguldak’ta yapacağımız etkinlik ve programlarda çok önem arz ediyor” dedi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi