Milli Eğitim Bakanlığının izni ve TÜBİTAK'ın desteği ile Türkiye Zeka Oyunları Vakfı tarafından hazırlanan Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasının Trabzon'da yapılan bölge finallerine katılan Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu ve İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu Türkiye'deki en iyi 50 okul arasına girmeyi başararak 21 Aralıkta Ankara da yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

İlgili Şube Müdürü Nusret Parlak nezaretinde finallere hak kazanan İsmail Hakkı Tonguç İlkokul Müdürü Ersoy Salman, Müdür Yardımcısı Şaban Aydın, Rehber Öğretmen Selçuk Arslan, Sınıf Rehber Öğretmenleri Şehri Baş, Gülhan Yiğit ve Nimet Taşatar, Akıl Zeka Oyunları Takımı öğrencileri Bera Yüzlü, Eşref Poyraz Kerçin, Selim İnam, Muhammed Hamza Öztürk, Gülce Nisa Arslan ve Barbaros Kutlutaş Ortaokul Müdürü Harun Toksoy, Koordinatör Öğretmen Mustafa Dinçer, Akıl Zeka Oyunları Takımı Öğrencileri Melih Gürkan Güzel, Ceren Ela Kınıcı, Nisanur Dinçer, Tuğçe Başoğlu, Arda Onur Taner yarışma öncesi Kaymakamımız Sayın Muharrem Çoşgun'u ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail Baş'ı ziyaret etti.

Öğrencilere Kaymakam Muharrem Çoşgun tarafından hediyeler verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ediyor, Türkiye finallerinde ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. “dedi. Haber: Gönül Dombaycı

Editör: Haber Merkezi