Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Ülkücü Hareketin kurucusu rahmetli Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. yıldönümünde 103 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Alınan bilgeye göre, Zonguldak Şehitler Ormanında gerçekleştirilen fidan dikimine, Ülkü Ocakları İl başkanı Oğuzhan Karadeniz ile yönetim kurulu üyeleri ve Ülkücü gençler katıldı.

Zonguldak Ülkü Ocakları il başkanı Oğuzhan Karadeniz yaptığı açıklamada, “Zonguldak Ülkü Ocakları olarak Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emirleri doğrultusunda İl ve İlçe ocaklarımızla eş zamanlı olmak üzere Ülkücü Hareketin kurucusu Türk'ün son Başbuğu Rahmetli Alparslan Türkeş'in doğumunun 103. yıldönümünde103 adet fidan dikimi gerçekleştirilmiştir. "Her genç, bir fidan; her fidan, bir hayat" sloganıyla başlatılan bu çalışmada hem ülkemizde son dönemlerde gerçekleşen orman yangınlarında oluşan tahribatı onarmak hem de fidanlarımıza şehitlerimizin adını vererek onları unutturmamaktır. Bu programda emeği geçen tüm teşkilatlarımıza teşekkür eder tüm şehitlerimizi ve Başbuğ Alparslan Türkeş'i rahmet ve minnet ile yad ederiz” dedi.  (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi