Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan’ın, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve CHP İlçe yönetimine ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre Ercan, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte CHP İlçe teşkilatını ziyaret ederek, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğ Ertuğrul nezdinde göreve seçilen yönetimi kutladı.

Ercan’ın, görevlerinde başarı dileğinde bulunduğu Ertuğrul da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile birlikte, öncelikle Ereğli olmak üzere bölge ve ülke menfaatleri doğrultusunda, çalışmalarda bulunacaklarını kaydetti.

DEMİRTAŞ’A GEÇMİŞ OLSUN

Diğer yandan, Türk Metal Şube Başkanı Ercan, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Ercan, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren Demirtaş’a ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette, yeniden sağlığına kavuştuğunu görmekten de memnunluk duyduğunu kaydetti.

Demirtaş da, yaşanan üzücü olay anında gösterdiği çaba ve gayret dolayısıyla Ercan’a teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Her iki ziyarette; Türk Metal Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Türk Metal Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina ile Türk Metal Erdemir İş Yeri Baş Temsilcisi Altan Kalfa da hazır bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi