Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Yönetimi, Mayıs Ayı Olağan Kurul Toplantısını, Şube Başkanı Yakup Yılmaz başkanlığında toplandı.

Sendikanın sosyal hesaplarından yapılan paylaşımlarda; Şube Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Çetin Altay, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay ve Şube Disiplin Kurulu üyeleri, Başkan Yılmaz’ın makamında bir araya geldikleri belirtildi.

Sendikal ve genel gündem konuları üzerinde görüş ve önerilerin konuşulduğu toplantıda, ülke genelinde olduğu gibi bölgede de etkisini sürdüren Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı iş yerlerinde alınan tedbirler gözden geçirildi.

Diğer yandan, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz ve icra kuruluna, ilçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan üye işçilerin ziyaretleri devam ediyor.

Erdemir 1. Soğuk Haddehane Rulo Stok Sahası Lokali (İş yeri Temsilci Yardımcısı) Vinç Operatörü Fizel Kapan, ziyaret ettiği Şube Başkanı Yılmaz’a görevinde başarı dileğinde bulunurken, üyeler olarak sendikalarına bağlılıklarını dile getirdi.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Yılmaz da, Lokallerin, şirket bünyesinde önemli görev üstlendiğini hatırlattı.

Yılmaz ile hatıra fotoğrafı da çektiren Kapan, daha sonra Şube Sekreteri Hakan Eskibina ve Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün’ü de ziyaret ederek kutladı. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi