Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şubesinin, eğitime dayalı anlaşmaların devam ettiği bildirildi.

Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, üyelerinin çalışma yaşamlarına ilişkin haklarının en üst seviyede korunmasının yanı sıra eş ve çocuklarının geleceklerine yönelik çalışmaları da sürdürdüklerini söyledi.

Ercan, bu kapsamda, sendika üyesi çocukların eğitimlerini daha da kaliteli, ücretlerinin ise daha ekonomik hale getirebilmek için okullardan gelen teklifleri değerlendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Bu kapsamda, ilçemizdeki Karadeniz Ereğli İTÜ Doğa Koleji’nden üyelerimize yönelik kampanya teklifi yapıldı. Karadeniz Ereğli İTÜ Doğa Koleji Müdürü Caner Özçep,  sendikamızı ziyaret ederek, detaylar hakkında gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Yönetim olarak da uygun gördüğümüz protokolü taraflar oralar imza altına aldık. Buna göre; üyelerimiz yaptıracakları yeni kayıtlarla 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemlerine ait liste fiyatları içindeki eğitim ücretleri üzerinden yüzde 15 indirim uygulayacak. 1 Şubat-31 Aralık 2021 tarihleri arasını kapsayan protokolümüzün, üyelerimize, ailelerine ve çocuklarına hayırlı olmasını diliyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi