Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı, Merkez üssü Düzce olan deprem bölgesine depremin hemen ardından Zonguldak gönüllülerini sevk ettiklerini söyledi.

Türk Kızılay Zonguldak Şubesi ikram aracının da deprem bölgesi olan Düzce’de vatandaşlara hizmet verdiğini ifade eden Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Murat Kanlı: “Düzce ilimizde meydana gelen depremin yüzeye yakın olması dolayısıyla Zonguldak’ta bir sarsıntı oldu. Ekibimiz saat gece 04.30 sularında Düzce'ye hareket etti. Şu an Düzce'de bir KYK yurdunun önünde öğrencilerimize çorba ve sıcak çay gibi türü ikramlarımız mevcut. Düzce koordinatörlüğünde çalışmalara devam ediyor. Kızılay olarak şuan ihtiyaç olmadığından ikram aracımızı Düzce'ye yönlendirdik.

Bütün çadırlarımız Düzce merkezde mevcut. Düzce Merkez ve bu konuda bir istasyon bölgedir. Her türlü çadır gibi destek hizmetlerimiz olası bir depremde Düzce tarafından karşılanacaktır. Zonguldak hani olası bir depremde Allah korusun her şeyimiz hazırdır. Toplanma merkezleri konusunda her mahallede farklı toplanma merkezleri var. Bunu internetten e-devlet'ten toplanma merkezi neresi diye soracak olursanız size en yakın 3 tane toplanma merkezi çıkıyor. Tabii adresinizi, adınızı soyadınızı bir takım bilgilerinizi istiyor, bu bilgileri kaydediliyor ve hemen size en yakın 3 tane toplanma merkezini veriyor.” Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi